• Author
    Posts
  • #12861

    jesse
    Participant

    I just went to my WordPress updates page and saw that I got a CJT update error, even though I have a license enabled fine. See below:

    Error 1

    Error 2

    • This topic was modified 10 months, 2 weeks ago by  jesse.
  • #12864

    Damian Baker
    Participant

    In the backend I see that you have installed CJT PLUS and CJT CORE via those license codes.
    Now I am wondering if you have cleared out your browser cache. Do you have any security plugins installed. This is the first time we have heard of this error, so we need more information from you to solve it.

    Regards,
    Damian

  • #12865

    jesse
    Participant

    I do use https://www.wordfence.com

    This normally is not an issue. Occasionally I’ll get a warning when I try to save new code in the Toolbox, but I just click the button that allows me to save anyway, and it works.

    Have you tested the Toolbox with Wordfence before?

  • #12866

    Damian Baker
    Participant

    Hi Jesse,

    Unfortunately we have not tested CJT with Wordfence. Have you tried temporarily deactivating or disconnecting Wordfence to see if your license checker syncs with our server?

    That said, it is interesting to add this to our knowledge base of issues if Wordfence is indeed an issue. Please keep us posted on this.

    Regards,
    Damian Baker

  • #12870

    jesse
    Participant

    Turns out it was Wordfence! I turned its firewall to “learning mode” then loaded the plugins page again. Then when I re-enabled the firewall, there were no errors anymore.

  • #12872

    jesse
    Participant

    This is still happening unfortunately. But I think it’s definitely related to Wordfence. Any other tips or ways to check for updates outside of the Plugins page?

  • #12873

    Damian Baker
    Participant

    I am sorry Jesse, I have no idea about Wordfence.

  • #12874

    jesse
    Participant

    It turns out this problem is not with Wordfence. Even with the plugin disabled I still get this error periodically. Any other tips or places I could look to see what’s going on? Have you heard of this problem from anyone else?

  • #12875

    Damian Baker
    Participant

    Hi Jesse,

    This is a strange intermittent issue and is one that is often the hardest to resolve.
    Please keep log of the times it is happening and we will see if we can find a pattern for why this is occurring. If only more people could report this issue then we would be able understand what is causing it.

    Keep us posted with additional findings.

    Regards,
    Damian

  • #12876

    jesse
    Participant

    Unfortunately this isn’t an intermittent issue for me. It happens 90% of the time I load the plugins page. Occasionally it won’t happen — normally on the 2nd or more refreshes. But in my experience if it’s the first time I’ve loaded the plugin page in a while, it will happen.

  • #12879

    Jacob
    Participant

    I have the same issue here and I do not use wordfence. Maybe good to check out to find a common cause?

  • #12880

    Damian Baker
    Participant

    Hi Jacob,

    Thanks for reporting.
    I have not forgotten about this issue. I want to make sure this is fixed.
    In the meantime, I will personally let you both know when there is an update for Core and PLUS.

    Regards,
    Damian Baker

You must be logged in to reply to this topic.